Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Laura Codruta Kovesi Procuror European

Laura Codruta Kovesi Procuror European

Conform informatiilor furnizate de catre institutia europeana, acum mai ramane ca parlamentul european sa confirme acest lucru. Decizia de azi a consiliului ue este rezultatul acelorași jocuri de culise care au marcat și procesul de desemnare a președintelui.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Premierul viorica dancila a declarat, miercuri, ca ambasadorul romaniei la ue, luminita odobescu, va vota impotriva desemnarii laurei codruta kovesi in functia de procuror sef european. Fosta șefă a dna a mulțumit, pe aeroportul otopeni, pentru susținere și a declarat că este alături de magistrați în protestul lor față de oug 7. Preferința celor 22 de state care au decis statele membre au schimbat ordinea preferințelor relativă la cei trei finaliști pentru postul de procuror european.

1
vizitati articolul complet aici : https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ6f_34A-yyPSFIxumb8v-hX-Sg3gh3GKZgLrPWl0JKNMnu1dTU&usqp=CAU
Fosta şefă dna, laura codruţa kovesi a fost audiată marţi în comisiile pentru libertăţi civile şi control bugetar ale parlamentului european, alături de ceilalţi doi candidaţi pentru funcţia de procurro şef european. Care sunt țările din ue unde se consumă cel mai mult alcool. Ambasadorii statelor membre ue au dat undă verde cu 17 voturi pentru.

Potrivit primelor informații, reprezentantul româniei ar fi votat împotrivă.

Kovesi este prima persoană care va ocupa această funcție. Ai şansa de a construi de la zero parchetul european (eppo) şi sunt sigur că o vei face cu competenţă şi cu responsabilitate parchetul european trebuie să fie înfiinţat şi operaţional până în noiembrie 2020. Laura codruța kovesi a câștigat votul pentru poziția de procuror șef european în consiliul ue, după ce ambasadorii statelor membre ue au validat cu 17 voturi pentru din 22 posibile candidatura fostei șefe dna.

Invitata ediției este doamna laura codruța kövesi, primul procuror general european. Ambasadorii statelor membre ue au dat undă verde cu 17 voturi pentru. Fosta șefă a dna a mulțumit, pe aeroportul otopeni, pentru susținere și a declarat că este alături de magistrați în protestul lor față de oug 7.

European Council Backs Romania S Laura Kovesi As Eu S First Public Prosecutor Euronews
vizitati articolul complet aici : https://www.euronews.com/2019/09/19/european-council-backs-romania-s-laura-codruta-kovesi-as-eu-fraud-chief
Ambasadorii statelor membre ue au dat undă verde cu 17 voturi pentru. Actualizare laura codruța kovesi a ajuns miercuri înapoi în țară. Public group by fan laura codruta kôvesi.

Actualizare laura codruța kovesi a ajuns miercuri înapoi în țară.

Actualizare laura codruța kovesi a ajuns miercuri înapoi în țară. Invitata ediției este doamna laura codruța kövesi, primul procuror general european. Kovesi este prima persoană care va ocupa această funcție.

Adrian dumitru 19 septembrie 2019. Laura codruța kovesi se află pe lista scurtă a comisarilor europeni. Comitetul de selecție o pusese pe laura.

Laura Codruța Kovesi Am Fost Surprinsă Ca In Ue Sunt Discrepanțe Mari In Privința Numărului Investigațiilor Sunt State Cu Sute De Cazuri și State Cu 3 4 Cazuri Pandemia Inseamnă Risc Mai Mare
vizitati articolul complet aici : https://financialintelligence.ro/laura-codruta-kovesi-am-fost-surprinsa-ca-in-ue-sunt-discrepante-mari-in-privinta-numarului-investigatiilor-sunt-state-cu-sute-de-cazuri-si-state-cu-3-4-cazuri-pandemia-inseamna-risc-mai-mare-pentr/
Laura codruța kovesi a fost votată de consiliul uniunii europene în funcția de procuror șef european, ceea ce a adus și prima reacție a fostului șef al dna. Conform fanatik.ro, în funcție de treapta de vechime care i se va acorda (1, 2 sau 3), fosta. O vom susține să obține mandatul de procuror european, cu regretul că, fără ea, lupta anticorupție din românia se întoarce la vameșii care iau.

Preferința celor 22 de state care au decis statele membre au schimbat ordinea preferințelor relativă la cei trei finaliști pentru postul de procuror european.

Conform fanatik.ro, în funcție de treapta de vechime care i se va acorda (1, 2 sau 3), fosta. Ai şansa de a construi de la zero parchetul european (eppo) şi sunt sigur că o vei face cu competenţă şi cu responsabilitate parchetul european trebuie să fie înfiinţat şi operaţional până în noiembrie 2020. Potrivit primelor informații, reprezentantul româniei ar fi votat împotrivă.

Posting Komentar untuk "Laura Codruta Kovesi Procuror European"