Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Am Trimis Un Mesaj Pe Facebook Din Greseala

Am Trimis Un Mesaj Pe Facebook Din Greseala

Acum este oficiala si puteti sterge un mesaj trimis din greseala in maxim 10 minute. Astfel de mesaje vor putea fi șterse timp de 10 minute de la data trimiterii, anunță facebook.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Ca sa stergi un mesaj nedorit trebuie doar sa apesi lung pe el si sa selectezi remove for everyone. Acum este oficiala si puteti sterge un mesaj trimis din greseala in maxim 10 minute. Astfel de mesaje vor putea fi șterse timp de 10 minute de la data trimiterii, anunță facebook.

A Vrut Sa I Trimita Un Mesaj Pe Whatsapp Iubitei Dar A Gresit Numarul Ce A Putut Sa Scrie Www Yoda Ro
vizitati articolul complet aici : https://www.yoda.ro/virale/a-vrut-sa-i-trimita-un-mesaj-pe-whatsapp-iubitei-dar-a-gresit-numarul-ce-a-putut-sa-scrie.html
„poți șterge un mesaj din chat, dacă ai trimis din greșeală o fotografie, un mesaj cu informații incorecte sau un mesaj în căsuța greșită de chat. Facebook messenger va avea în curând o opțiune care le va permite utilizatorilor să șteargă un mesaj deja trimis, în decurs de 10 minute de la momentul la care. Apoi, va avea de ales între a şterge mesajul doar din aplicaţia.

„poți șterge un mesaj din chat, dacă ai trimis din greșeală o fotografie, un mesaj cu informații incorecte sau… november 8, 2018.

Astfel de mesaje vor putea fi șterse timp de 10 minute de la data trimiterii, transmite facebook. „poți șterge un mesaj din chat, dacă ai trimis din greșeală o fotografie, un mesaj cu informații principala preocupare a facebook din ultima perioadă a fost lupta cu fake news pe rețeaua socială, mai ales că în statele unite ale americii au fost alegeri pentru camera reprezentanților și senat. Biztool.ro e locul unde găsești web designeri, programatori, hosting, consultanță de business și juridică.

Mai exact, mesajele pot fi şterse în cel mult 10. Astfel de mesaje vor putea fi șterse timp de 10 minute de la data trimiterii, transmite facebook. O sa parcurgem modul in care putem.

Cum Aflam Daca Si Cand Cineva Ne Foloseste Contul Facebook
vizitati articolul complet aici : https://videotutorial.ro/cum-aflam-daca-si-cand-cineva-ne-foloseste-contul-facebook-tutorial-video/
Opțiunea de ștergere a mesajelor a fost introdusă și. Momentan, utilizatorii facebook pot șterge. Îi poți contacta din site.

Până acum puteai să ştergi mesajele dar doar pentru tine, ele rămâneau în continuare în căsuţa de chat doar că.

Opțiunea de ștergere a mesajelor a fost introdusă și. O aplicatie de mesagerie disponibila pentru ios si android are o functie ce permite sa stergi un mesaj sau o conversatie nu doar din telefonul tau ci si cu ajutorul unui singur buton numit wipe poti sterge un mesaj trimis spre exemplu la betie unui prieten, sau o conversatie pe care nu vrei ca cineva sa o. Spre comparaţie, utilizatorii gmail au la dispoziţie doar cîteva secunde pentru a rechema un mesaj la care au apăsat din greşeală butonul trimis.

Încă un deces din cauza coronavirusului a fost înregistrat în județul gorj. Ca sa stergi un mesaj nedorit trebuie doar sa apesi lung pe el si sa selectezi remove for everyone. „ștergerea unui mesaj din chat după ce a fost trimis.

Sms Uri Amuzante Trimise Din Greșeală Divertisment Inedit Unica Ro
vizitati articolul complet aici : https://www.unica.ro/divertisment/sms-uri-amuzante-trimise-din-greseala-129532
Momentan, utilizatorii facebook pot șterge. O aplicatie de mesagerie disponibila pentru ios si android are o functie ce permite sa stergi un mesaj sau o conversatie nu doar din telefonul tau ci si cu ajutorul unui singur buton numit wipe poti sterge un mesaj trimis spre exemplu la betie unui prieten, sau o conversatie pe care nu vrei ca cineva sa o. Îi poți contacta din site.

Ai iubit o odata pe una care si a batut joc de tine,de atunci generalizezi.

„poți șterge un mesaj din chat, dacă ai trimis din greșeală o fotografie, un mesaj cu informații incorecte sau un mesaj în căsuța greșită de chat. Mai exact, mesajele pot fi şterse în cel mult 10. Poți șterge un mesaj din chat, dacă ai trimis din greșeală o fotografie, un mesaj cu informații incorecte sau un mesaj în căsuța greșită de chat.

Posting Komentar untuk "Am Trimis Un Mesaj Pe Facebook Din Greseala"