Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Vremea La Iasi Pe 5 Zile

Vremea La Iasi Pe 5 Zile. Miercuri, 23 decembrie 2020 rasarit: Acum pe ore zilnic radar minutecast lunar calitatea aerului. Vremea azi in iasi, temperatura de acum si prognoza detaliata pe urmatoarele 10 zile in iasi. 26 km/h dinspre ese presiune: Astăzi e vineri, 12 martie 2021.

Starea vremii de la ora 17:00 joi, 11 martie 2021. Se simte adierea pe față. Informații detaliate pentru prognoze meteo de scurtă durată: 7 zile 10 zile vremea pe hartă. Vremea azi in iasi, temperatura de acum si prognoza detaliata pe urmatoarele 10 zile in iasi.

Vremea In Iași și Județul Iasi
Vremea In Iași și Județul Iasi Source from : https://vremea.ido.ro/Iasi.htm
7 zile 10 zile vremea pe hartă. Soarele răsare la 06:28 și apune la 18:11. Vreme cu nori şi soare. Astăzi e vineri, 12 martie 2021. Informații detaliate pentru prognoze meteo de scurtă durată:

Temperatura pentru următoarele 7 zile.

Vremea.net iti prezinta prognoza meteo pe ore pentru temperatura, precipitatii, vant, umiditate, presiune atmosferica, index uv, soare, nori, nebulozitate. Vremea în romania, iaşi următoare actualizare la 08:00. Miercuri, 23 decembrie 2020 rasarit: Iasi, pascani, targu frumos, harlau, bucium. Azi, sâmbătă 13 februarie 2021 puteți vedea răsăritul soarelui la ora 07:17:41 și apusul.

Astazi, marti, 9 martie 2021 ⇓. Vremea in iasi are o temperatura minima de 8 ºc si maxima de 10 ºc. Vremea azi in iasi, temperatura de acum si prognoza detaliata pe urmatoarele 10 zile in iasi. Vârful tuturor arborilor se mișcă. Prognoza pentru iași în următorele zece zile.

Vremea Iasi Judetul Iasi Prognoza Meteo Pe 10 Zile Iasi
Vremea Iasi Judetul Iasi Prognoza Meteo Pe 10 Zile Iasi Source from : https://www.vremea.ro/iasi/iasi/
Prognoza meteo pentru orașe se actualizează zilnic la ora 15.30 pentru următoarele 5 zile de prognoză. Vremea azi in iasi, temperatura de acum si prognoza detaliata pe urmatoarele 10 zile in iasi. Vremea in romania pe 10 zile si pe urmatoarele ore. Vremea de mâine radar meteo vremea.ido.ro meteo app anm. Prognoza meteo iasi 5 zile.

Prognoza pentru iași în următorele zece zile.

Mesaj nou de vreme severă imediată! În această zi, bătrânii obișnuiau să prezică vremea în funcție de stelele cerului: Vremea in iasi are o temperatura minima de 8 ºc si maxima de 10 ºc. Datele afişate pentru primele 3 zile au gradul de realizare în mediu 90%. Starea vremii in iasi si evolutia acesteia in urmatoarele zile va sunt puse la dispozitie cu ajutorul informatilor stranse de la centrele regionale din tara.

Mesaj nou de vreme severă imediată! Prognoza meteo pe 7, 15 si 30 zile pentru iasi. Astăzi e vineri, 12 martie 2021. Prognoza meteo pentru orașe se actualizează zilnic la ora 15.30 pentru următoarele 5 zile de prognoză. Prognoza vremii iasi pe 15 zile.

Vremea In Luna Noiembrie 2020 La Iași Prognoza Meteo
Vremea In Luna Noiembrie 2020 La Iași Prognoza Meteo Source from : https://www.bzi.ro/vremea-in-luna-noiembrie-2020-la-iasi-prognoza-meteo-pentru-ultima-luna-de-toamna-a-anului-anuntul-anm-pentru-locuitorii-judetului-4059650
Informaţia meteorologică este bazată pe datele furnizate de centrul european pentru prognoze meteorologice și institutul norvegian de meteorologie. 7 zile 10 zile vremea pe hartă. 1020 mb (765 mmhg) umiditate: Prognoza meteo iasi 5 zile. Informații detaliate pentru prognoze meteo de scurtă durată:

Instalați această aplicație pe ecranul de pornire pentru acces rapid și ușor.

Acum pe ore zilnic radar minutecast lunar calitatea aerului. Citeste mai multe informatii despre clima orasului iasi sau vezi informatii despre ora locala in iasi. Teatrul absurdului și dualitate în mesaje, așa văd deputații comportamentul președintelui țării și al pas. Daca se poate vedea o puzderie de stele, probabil că timpul va rămâne frumos, dacă se văd doar stelele mai strălucitoare, sunt posibile schimbări în vreme. Miercuri, 23 decembrie 2020 rasarit:

Posting Komentar untuk "Vremea La Iasi Pe 5 Zile"