Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

La Multi Ani Om Minunat

La Multi Ani Om Minunat. Fie ca în aceasta zi în sufletul tău sa se trezească o dorință arzătoare de a trăi frumos dacă există ceva mai frumos decât viața, dacă exista ceva mai minunat decât un răsărit de soare, dacă exista ceva mai pur decât un vis și dacă există. Sa fii copil, e minunat! Sa ai o viata plina de fericire si impliniri! Sa ai parte de multe realizari, bucurii si de tot ce e mai bun si mai frumos in viata! Mama esti cea mai minunata, si scumpa persoana din lume, chiar daca te fac sa te superi mai.

Fie ca toate implinirile frumoase si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Pentru ca aduci mereu fericire celor din jur, iti uram o zi plina de bucurii si de surprize care sa te tina tot anul. Mama esti cea mai minunata, si scumpa persoana din lume, chiar daca te fac sa te superi mai. La anul şi la mulţi ani! «la multi ani om minunat!!!!

La Multi Ani Cipriana Ovidiomania Fanclub Ovidiu Komornyik
La Multi Ani Cipriana Ovidiomania Fanclub Ovidiu Komornyik Source from : https://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com/2010/08/04/la-multi-ani-cipriana-2/
De ziua ta iti doresc un ocean de dragoste, o mare de sanatate si o insulita de griji. Sincere felicitări cu ocazia zilei de naștere! Vă vom oferi în continuare multe decorațiuni superbe. 43 отметок «нравится», 0 комментариев — eugenia (@eugenia_caraghiaur) в instagram: Trăiește în fericire, nu îți pierde drumul spre succes.

Să ne inspiri mereu și să rămâi la fel de.plină de viață ca acum eny dragă, ne revedem la cursuri!

«la multi ani om minunat!!!! Iti doresc o zi cat mai frumoasa alaturi de cei dragi. Colecție de la torok elena. La multi ani cu drag va spun. De ziua ta as vrea ca razele la multi ani!

Sa ai o viata plina de fericire si impliniri! Mami draga la multi ani iti dorim si multa sanatate si sper sa iti placa tortul pregatit special pentru tine. La mulţi ani cu sănătate, ioane! La multi ani, copilul meu, diamantul cel mai de pret! Sunt atât de binecuvântat că am o persoană fenomenală ca tine în viața mea.

Scrisoare Anonimă De La Mulți Ani De La O Cititoare Pentru Prietena Ei Cea Mai Bună Printesa Urbana Blog Cald De Familie
Scrisoare Anonimă De La Mulți Ani De La O Cititoare Pentru Prietena Ei Cea Mai Bună Printesa Urbana Blog Cald De Familie Source from : https://www.printesaurbana.ro/2017/03/scrisoare-anonima-de-la-multi-ani-de-la-o-cititoare-pentru-prietena-ei-cea-mai-buna.html
La multi ani, copilul meu, diamantul cel mai de pret! Sa te pupe norocul si sa ai numai zambete si soare in calea ta! Ion semeniuc & lautarii bucovinei. La multi ani și multe bucurii în 2020! Sa ai parte de multe realizari, bucurii si de tot ce e mai bun si mai frumos in viata!

Să ne inspiri mereu și să rămâi la fel de.plină de viață ca acum eny dragă, ne revedem la cursuri!

Promit ca nu o sa va las sa va uitati ziua de nastere atata timp cat o sa mai existe tpu va multumesc tuturor celor care ati scris, probabil ar fi fost mai multi dar am postat seara, ziua fiind plecata. «la multi ani om minunat!!!! În 2 decembrie 2012 | cautnume a răspuns: La multi ani gazda aliasa. Astazi este o zi speciala pentru tine, iar tu esti special pentru noi.

Astazi este o zi speciala pentru tine, iar tu esti special pentru noi. Mami draga la multi ani iti dorim si multa sanatate si sper sa iti placa tortul pregatit special pentru tine. Vă vom oferi în continuare multe decorațiuni superbe. Sa cresti mare, mare, mare, sa ai parte de 8. Cumparaturi, joaca, parc, play doh.

Pin By Lincar Lavinia On Aniversare
Pin By Lincar Lavinia On Aniversare Source from : https://ro.pinterest.com/pin/410953534753883442/
Astazi este o zi speciala pentru tine, iar tu esti special pentru noi. «la multi ani om minunat!!!! Cele mai calde urari de bine primeste din partea parintilor tai, care iti sunt alaturi si iti vor fi. De ziua ta as vrea ca razele la multi ani! Dorind prietena cea mai minunată a universului o zi de naștere foarte fericită.

Azi, de ziua ta,eu iti urez ca pe petalele celor patru anotimpuri sa ti se aduca numai bogatie in casa si succese cariera, numai iubire si armonie in familie, numai sinceritate si intelegere in prietenie, si numai ganduri frumoase de fericire in suflet!

Vă dorim să pășiți cu succes în viață, să să aveți sănătate de fier, dispoziție minunată, am vrea să vi se realizeze toate planurile cu ușurință. Sa ai o viata plina de fericire si impliniri! Mesaje de la mulți ani deosebite și originale. Invat sa merg pe bicicleta! Sincere felicitări cu ocazia zilei de naștere!

Posting Komentar untuk "La Multi Ani Om Minunat"