Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Imi Este Atat De Dor De Tine

Imi Este Atat De Dor De Tine. Sa fii parinte este un paradox. Sami spui best frends 4 ever! Dor de nebunie, dor de pasiune, dor de dragoste. Cand privesc cerul senin aud cantecul tau lin. ⭐️ ne străduim să găsim cea mai bună și mai plăcută muzică pentru voi!

Îmi este dor de un cântec profund și înălțător, ca cel scris de traian dorz: Sa fii parinte este un paradox. Dor de nebunie, dor de pasiune, dor de dragoste. O zi poate sa para ca un an, iar. Ma doare sufletul atat de tare.

Mi E Atat De Dor Viral Pe Internet
Mi E Atat De Dor Viral Pe Internet Source from : https://vpi.ro/36969/mi-e-atat-de-dor
Daca ai sti, daca ai sti tu cat ma doare inca lipsa ta. Te iubesc tot mai mult cu fiecare zi ce trece si iata de ce astept cu dor si nerabdare ziua de maine! Totul e confuz totul fara tine. Ma doare sufletul atat de tare. Sperăm să vă facem zilele mai frumoase cu muzica pe care o împărtășim!

Imi doresc acuma de la tine.

Te iubesc tot mai mult cu fiecare zi ce trece si iata de ce astept cu dor si nerabdare ziua de maine! Inca imi este dor sa te aud, imi este dor sa te miros, sa te pipai,sa respir cu tine,sa te sarut,sa iti simt caldura pielii, sa imi lipesc fruntea de tamplele tale,buzele. Urasc noaptile lungi, timpul ce ne desparte. De tine<3 imi e dor sami spui ca is dilie<3 nebuna. Cât îmi doresc de mult!

Daca ai sti, daca ai sti tu cat ma doare inca lipsa ta. Sa fii parinte este un paradox. Sperăm să vă facem zilele mai frumoase cu muzica pe care o împărtășim! 3:17 bogdan de la ploiesti 5 185 374 просмотра. O simt atat de vie,o simt viscerala.

Dor De Dor De Tine Volumul 1 Editura Bestseller Romania
Dor De Dor De Tine Volumul 1 Editura Bestseller Romania Source from : https://www.bestseller.ro/dor-de-dor-de-tine-constantin-romulus-preda.html
Imi doresc acuma de la tine. (imi e dor, imi e dor, imi e dor, imi e dor, atat de dor, atat de dor, atat de dor). Inca imi este dor sa te aud, imi este dor sa te miros, sa te pipai,sa respir cu tine,sa te sarut,sa iti simt caldura pielii, sa imi lipesc fruntea de tamplele tale,buzele. Ma doare sufletul atat de tare. N fiecare zi vd numai ochi tri ti i obosi i.

Inca imi este dor sa te aud, imi este dor sa te miros, sa te pipai,sa respir cu tine,sa te sarut,sa iti simt caldura pielii, sa imi lipesc fruntea de tamplele tale,buzele.

Pana la moarte:) niste sentimente ma distrug. O zi poate sa para ca un an, iar. Privirea ta ma rascoleste, vocea ta imi mangaie sufletul, felul in care te misti ma face sa imi pierd controlul. Inchid ochi si vad cat de mult ma priveai. Nu o sa mai poti sa te cateri in carca tatalui tau ca sa te duca la culcare.

Bit.ly/2urosxj pentru a fi la curent cu ultimele noutati ( ) activeaza clopotelul! Te iubesc tot mai mult cu fiecare zi ce trece si iata de ce astept cu dor si nerabdare ziua de maine! Mea…te voi astepta toata viata daca este nevoie.doar pe tine.voi astepta clipa in care tu vei vrea sa zburam amandoi cat mai sus posibil,sa simtim ai grija de tine iubitule…imi este dor de tine si stii ca ma gandesc la tine.ai grija de sanatatea ta…de tine tot…si de danutz…inchei aici acum…va sarut. Imi este deja dor de tine. Si stiu ca sunt altii care ma vor si sunt multi care era atat de simplu,dar nu ai facut nimic sa ma pastrezi.

Mi E Dor Atata Dor De Tine De Noi Inimă Albastră
Mi E Dor Atata Dor De Tine De Noi Inimă Albastră Source from : https://www.inima-albastra.eu/mi-e-dor-atata-dor-de-tine-de-noi/
Fara tine langa mine nu pot sa mai fiu. Imi doresc acuma de la tine. De tine<3 imi e dor sami spui ca is dilie<3 nebuna. Bit.ly/2urosxj pentru a fi la curent cu ultimele noutati ( ) activeaza clopotelul! Îmi este dor de un cântec profund și înălțător, ca cel scris de traian dorz:

Imi este deja dor de tine.

Ochi tai nu ma mint nu ma vad nu nu nuuu. Dor de nebunie, dor de pasiune, dor de dragoste. Inchid ochi si vad cat de mult ma priveai. Bit.ly/2urosxj pentru a fi la curent cu ultimele noutati ( ) activeaza clopotelul! Doamne cat imi e de dor!

Urasc noaptile lungi, timpul ce ne desparte imi este dor de tine. Tu stii cat imi e de greu.

Posting Komentar untuk "Imi Este Atat De Dor De Tine"